Kuinka tavoitat meidät parhaiten?

Ajokausi ja kevään kiireisimmät hetket ovat taas täällä, ja yksi eniten kysymyksiä herättävä aihe on se, kuinka meihin saa parhaiten yhteyden. Haluammekin tässä tuoda esille erilaiset yhteydenottotavat!

Piipahda myymälässä:
Tämä on tietysti aina se paras tapa! Myymäläämme saapuvat asiakkaat palvellaan aina ensimmäisenä. Erityisesti arki-iltapäivisin ja viikonloppuisin myymäläkin saattaa ruuhkautua ja voit joutua hetken aikaa odottamaan, jotta ehdimme luoksesi. Heti sisään tullessasi löydät vuoronumerolaitteen, jonka avulla pyrimme palvelemaan kaikki asiakkaamme saapumisjärjestyksessä. Voit siis odotella rauhassa vaikkapa tuotteisiin tutustuen, ja palvelemme sinua heti kun kuulet oman numerosi!
Jos olet tuomassa pyörää huoltoon tai noutamassa jo huollettua pyörää tai etsit vaikkapa uusia ketjuja, voit kävellä suoraan alakertaan, jossa huollon henkilökunta palvelee. Tällöin et myöskään tarvitse vuoronumeroa!

Laita sähköpostia:
Sähköposti on varmin tapa tavoitella, jos myymälässä vierailu ei ole mahdollista. Luemme sähköposteja aktiivisesti, ja pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä, aiheesta riippumatta! Sähköpostitse saat parhaiten vaikkapa huollon varattua tai kysyttyä haluamasi tuotteen saatavuutta. Myös verkkokauppamme kautta voit ottaa yhteyttä lomakkeella, vastauksen saat sähköpostiisi.

Soita:
Puhelin on meillä jokaisella taskussa, ja vastaamme aina kun mahdollista! Erityisesti kevään ja kesän kiireisimpinä hetkinä myymälä on kuitenkin usein tupaten täynnä, ja siksi puhelimitse tavoittaminen voi olla melkoisen hankalaa. Pyrimme myös soittamaan takaisinpäin sopivan välin osuessa, mutta kun puhelin saattaa parhaimmillaan soida satoja kertoja päivässä, on tämäkin luonnollisesti haasteellista. Jos et saa puheluusi vastausta, on edellä mainittu sähköposti hyvä tapa olla yhteydessä.

Laita viestiä somessa:
Olemme aktiivisia myös Facebookissa ja Instagramissa, ja kummankin kautta voit laittaa meille viestiä. Sähköpostin tapaan pyrimme jokaiseen viestiin vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja usein myös viikonloppuisin!

 

Ehdottomasti tärkein asia meille on aina ollut laadukas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu, ja teemme aina kaikkemme palvellaksemme jokaisen asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Siksi meille on tärkeää, että löydät itsellesi parhaan tavan saada meihin yhteyden ja saat vastauksen, mikä ikinä aihe onkaan.
Myös kaikenlaiset palautteet, niin hyvä kuin huonot ovat aina tervetulleita. Niiden avulla saamme kehitettyä palveluamme entistä laadukkaammaksi!

Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä klikkaamalla.

Mukavaa pyöräilykevättä!

– Nummen Pyörän porukka –