Joko ajelet työsuhdepyörällä?

Kukapa meistä ei olisi joskus pyörän satulassa halunnut tasoittaa ylämäet ja taltuttaa vastatuulen – tai ratin takana liikenneruuhkassa hypätä pyörän selkään ja taittaa matkan tutun oikotien kautta. Nykyaikaisesta sähköpyörästä on moneksi, ja työsuhdepyörä voi olla työntekijälle kannustava osa palkkaa tai rahanarvoinen etu palkan päälle!

Sähköpyörä on erinomainen valinta moneen käyttöön: työmatkoille, maastolenkeille, kaupunkiajoon ja kauppareissuille. Sähkömoottorin avustuksella meno on vaivatonta. Työmatkalainen arvostaa hietöntä aloitusta päivälleen, mutta toisaalta sähköpyörällä voi aloittaa myös kuntoilun. Painonhallinnassa polkupyörä on tunnetusti aivan erinomainen laite.

Laajasta mallistostamme voi valita asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella juuri itselleen sopivan pyörän sekä tarvikkeet ja varusteet. Kaupunki- ja maastopyörien lisäksi malleja löytyy hybridi- sekä maantie- ja gravel-ryhmistä. Sähköavusteisia pyöriä on myös lapsille, joten sähköpyöräilykin voi olla koko perheen harrastus.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten Leasing-yritysten kanssa, joten työsuhdepyörän hankinta on nopeaa ja mutkatonta. Jos siis työsuhdepyörä on vielä harkinnassa tai vaikkapa täysin uusi juttu työpaikallasi, kannattaa asia korjata pikaisesti!

Laajan kattauksen työsuhdepyöriä löydät helposti myymälästä tai voit aloittaa valikoiman selaamisen heti verkkokaupassa!