Kuinka nopeasti tilaamasi tuote saapuu?

Tilauksia tulee paljon ja kevään kiireet kuormittavat niin kivijalkamyymälää kuin verkkokauppaa. Me pidämme kuitenkin lupauksemme, ja lähetämme tilatut pyörät 1-3 päivän sisällä, ja klo 15 mennessä tilatut tarvikkeet, varaosat ja varusteet viimeistään seuraavana arkipäivänä! Jos jonkinlaisia ongelmia tai viivästyksiä osaltamme tulee, olemme niistä tietysti yhteydessä pikimmiten.

Tavarantoimittajilla on kuitenkin yhtälailla ruuhkaa, ja siksi jo meiltä matkaan lähteneet paketit saattavat välillä olla reissussa useitakin päiviä. Pyörien toimituksen osalta kuljetusyrityksellä on tällä hetkellä pieniä haasteita, ja olemme tietoisia tästä johtuneista viivästyneistä toimituksista! Seurantanumeroa emme myöskään toimitettavien pyörien osalta pysty tällä hetkellä lähettämään. Ratkaisu näihin ongelmiin on selvityksessä, ja pyrimme mahdollisimman nopeasti saamaan toimitukset vastaamaan omia vaatimuksiamme, ja teemme luonnollisesti kaikkemme nopeuttaaksemme toimituksia. Kun pyörä tai paketti meiltä lähtee, on tarkempi toimitusaikataulu kuitenkin valitettavasti meidän vaikutusvaltamme ulkopuolella.

Verkkokauppamme palvelee 24/7, ja tilauksia käsitellään, kasataan ja paketoidaan jokaisena arkipäivänä aamusta iltaan. Voit siis luottaa siihen, että tilaamasi tuote saapuu sinulle niin nopeasti kuin suinkin mahdollista!