Etsimme uusia työkavereita!

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia käsiä auttamaan päivittäisissä askareissa, ja siksi etsimmekin kahta uutta työkaveria osaksi loistavaa tiimiämme!

Varasto- ja verkkokauppatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muunmuassa uusien tuotteiden luomista ja varastonhallintaa, tavaroiden vastaanottoa, saapuneiden verkkokauppatilausten hallintaa, pakkaamista ja lähettämistä sekä tarpeen tullen huollon tehtävissä auttamista. Tuhansien tuotteiden valikoima vaatii jatkuvaa ylläpitoa, ja siksi reipas ote ja ahkeruus ovatkin tärkeitä ominaisuuksia!

Pyörämekaanikkona teet kausi- ja ensihuoltoja, kasaat uusia pyöriä sekä palvelet asiakkaita niin huoltopyörien vastaanoton ja luovutuksen kuin varaosa- ja tarvikemyynninkin osalta. Mestarimekaanikko sinun ei tarvitse heti olla, mutta halu kehittyä ja pyrkiä aina parempaan auttavat suuresti!

Me tarjoamme sinulle loistavan työympäristön ja työkaverit sekä koko tiimin tuen heti alusta alkaen! Emme odota sinun olevan kävelevä pyöräwikipedia, vaan koulutamme sinut työtehtäviisi. Pyöräilytaustasta on kuitenkin luonnollisesti etua, sillä jos alan käsitteet ja termit ovat edes jotenkuten hallussa, tarttuu uusikin tieto helpommin. Tärkeintä kuitenkin on, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä kykenet toimimaan kiireisessäkin pyöräliikkeen arjessa joustavasti ja tehokkaasti!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi sähköpostitse:
aleksi@nummenpyora.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!

– Nummen Pyörän väki –