Asiointi liikeessämme

Pyrimme omalta osaltamme tekemään asioinnin liikkeessämme mahdollisimman turvalliseksi! Pidämme aktiivisesti huolta myymälän puhtaudesta, käytämme maskeja, sekä desinfioimme käsiämme aina kun mahdollista. Heti sisään tultuasi löydät käsien desinfiointiautomaatin sekä kasvomaskeja, joita tarjoamme kaikille sellaisen tarvitseville. Lisäksi meillä on käytössä pysyvästi myös vuoronumerojärjestelmä, jolla pyrimme minimoimaan myymälän ruuhkautumisen.

Toivommekin, että jokainen asiakkaamme kiinnittäisi myös huomiota näihin asioihin! Desinfioi kätesi aina niin myymälään tullessa kuin sieltä lähtiessä, ja käytä kasvomaskia, ellei sinulle ole terveydellistä syytä esteenä. Ota vuoronumero heti myymälään saavuttuasi, ja pyri odottelemaan omaa vuoroasi turvavälit huomioiden. Vuoronumerojärjestelmän näyttö löytyy niin myymälästä kuin ikkunastakin, joten halutessasi voit odotella vuoroa myös ulkona!

Ethän tule liikkeeseemme kipeänä, tai jos kärsit minkäänlaisista flunssan oireista!

Jos olet jostain syystä estynyt käymään liikkeessämme, tavoitat meidät myös sähköpostilla sekä puhelimitse! Huomioithan, että kevätkiireiden aikaan puhelimella tavoittaminen voi olla kuitenkin vaikeaa, sillä myymälään saapuneet asiakkaat palvellaan lähtökohtaisesti ensin. Sähköpostiin vastailemme mahdollisimman pikaisesti.

Pidetään yhdessä pyörät rullaamassa, ja mahdollistetaan turvallinen asiointi kaikille!