PYÖRÄHUOLTO

Valtuutettu Shimano- ja Bosch -sähköpyörien huoltoliike

Valtuutettu RockShox –huolto

Nummen Pyörä on oikea paikka kun pyöräsi kaipaa huoltoa tai korjausta. Huollamme vuosien ammattitaidolla ja sovitulla aikataululla kaikentyyppiset pyörät. Olemme myös valtuutettu Shimano– ja Bosch -sähköpyörien huoltoliike. Löydät meiltä lisäksi valtuutetun RockShox –huollon.

Shimano Service Center

AJANVARAUS

Vuosihuoltoon ja muihin isompiin remontteihin varaa aika:
-Sähköpostilla –  info@nummenpyora.fi
-Puhelimella 020 768 9200

Sesongin aikana emme pysty varastoimaan huoltopyöriä pitkiä aikoja, joten toivomme ettei pyöriä tuoda vuosihuoltoon tai muihin isompiin remontteihin ilman ajanvarausta. Pyörän toimitus ajanvaraushuoltoon viimeistään huoltopäivänä aamulla kello 11 mennessä. Pyörän saa myös toimittaa 1-4 päivää ennen huoltopäivää – mikä vain parhaiten aikatauluusi sopii!

Huom! Pyörän huoltoa tai korjausta koskevassa sähköpostissa (tai puhelussa), tarvitsemme seuraavat tiedot:
-nimi
-puhelinnumero
-pyörän merkki, malli ja väri
-lyhyt kuvaus huollon tarpeesta
Ilman näitä tietoja emme pysty varausta tekemään.
(Huoltohinnasto sivun alalaidassa)

PIKAHUOLTO

Pikahuolto on oikea valinta kun pyörässäsi on jokin pienempi yksittäinen vika. Tällaisia ovat esimerkiksi puhjennut rengas, katkennut vaihde- tai jarruvaijeri, jarrupalojen vaihto, vaihteiston säätö, katkennut pinna tms. vastaava yksittäinen korjaus. Pikahuoltoon ei oteta lainkaan vuosihuoltoja tai muita vastaavia isompia remontteja.

Pikahuoltojonon pituus vaihtelee saapuneiden pyörien mukaan, ja tarkkaa valmistumispäivää ei määritellä. Valmistumisesta ilmoitetaan sähköpostilla.

Huollon hinta määräytyy tehtävän työn sekä mahdollisten lisätöiden mukaan. Vaihdettavat varaosat veloitetaan erikseen!